Mathematics
random8902
2015-11-08 01:49:15
can someone plz help me with this math problem..
ANSWERS
xxemmacurreyxx
2015-11-08 03:08:47

1) 450 / 15 = 30 Yards a minute 2)312 / 12 = 26 dollars per ticket 3)(14/92)*100 = 15.21% 4)18*4 = 72

ADD ANSWER