Mathematics
DemetricePolhamus
2015-11-04 13:36:45
A skier is trying to decide whether or not to buy a season ski pass. A daily pass costs ​$7373. A season ski pass costs ​$350350. The skier would have to rent skis with either pass for ​$2525 per day. How many days would the skier have to go skiing in order to make the season pass less expensive than the daily​ passes?
ANSWERS
phat1806
2015-11-04 16:16:53

The skier would have to go skiing for 3 days..1day would be $98.00 because $73+$25= $98 2days would be $196 $98+$98= $196 3 days would be $294 because $196+$98=$294 4days would be more than a yearly pass $392

ADD ANSWER