You currently earn $11.50 per hour. Assuming that you work 40]]-hour weeks with no raises, what total gross salary will you earn in the next five years? (there are 52 weeks in 1 year)

ANSWERS

2017-08-18 17:51:10

$119,600 First you multiply $11.50 x 40 = 460 Then you multiply 460 x 52 = 23,920 Finally you multiply 23,920 x 5 = 119,600

ADD ANSWER