Mathematics
Elbert22
2017-08-13 21:57:45
The Senior class has 350 students. How much is the total bill if the Student government wants to buy each Senior a T-shirt costing $7.20, and a yearbook costing $24.75?
ANSWERS
kaimana
2017-08-13 22:56:14

350 x 7.2 = 2520 24.75x350= 8662.5 8662.5 + 2520 = 11182.5Hope this helps. 

Robby2
2017-08-13 22:57:29

To find the cost of Senior T-shirts needed, Multiply (the number of students) by (how much each T-shirt costs). 350 × 7.2 = $2520 To find the cost of the yearbooks needed, Multiply (the number of students) by (how much each yearbook costs). 350 × 24.75 = $8662.5 Now, find the TOTAL money the Student government has to pay. Add up the two sums. 2520 + 8662.5 = $11182.5 SO, the answer is $11182.5

ADD ANSWER