Laine reads 25 pages in 30 minutes. If Laine reads 200
pages at this same rate, how long will it take her?

ANSWERS

2015-10-31 07:56:05

25 x 8 = 200 30 x 8 = 240 240/60 = 4 it would take her 4 hours hope this helps

2015-10-31 07:57:20

since 25 times 8 is two hundred, multiply 30 by 8 and you end up getting 240 please rate as brainliest and hope this helps :)

ADD ANSWER